Biografia

El color em sedueix. És la meva principal motivació a l’hora de pintar.

El color requereix una mesura, un espai que el contingui. La meva pintura busca i troba aquests espais. D’una manera molt intuitiva m’endinso dins d’aquest llenguatge, l’observo i em deixo portar. Sóc el que pinto, pinto el que sóc. Aigua, terra, aire, foc, el dia, la nit, densitat, lleugeresa,buidor…

Les meves experiències determinen la meva obra, i per suposat, pintar ja és una experiència en sí mateixa. La connexió amb l’espectador es dona a través dels sentits, ja que és en aquest plà des del que jo treballo.

Fotografia Artista Maria Sola

Inicio la meva formació de pintura i gravat a l’Escola Massana de l’any 1995 fins l’any 1999. Amb curiositat i ganes de veure que es feia a altres escoles d’art d’Europa,realitzo diferents stages de 4 a 6 mesos de durada a Enschede (Holanda), Strasbourg i Marsella (França).

Durant els quinze anys que porto en aquesta professió he participat en diferents exposicions, tant individuals com col-lectives, sobretot a Barcelona.També he realitzat nombrosos encàrrecs tant per empreses com per clients particulars.

Maria Sola & Mercedes-Benz
Maria Sola a Instagram